Aanmelden

Wat leuk dat je lid wilt worden van TC Boemerang! Onze vereniging staat voor sportiviteit, gezelligheid en sfeer. Je komt er graag terug!. Een sfeervol paviljoen, ingericht als huiskamer plus een hapje en een drankje na het sporten. En ook voor een feestje op z’n tijd ben je bij Boemerang aan het juiste adres! Ben je fanatiek en ambitieus, of juist een gezelligheidsspeler? Er is altijd plaats voor jou.

Ben je lid geworden? Dan zorgen we dat je snel gekoppeld wordt aan andere (nieuwe) leden die op jouw niveau spelen. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen en kun je makkelijk afspreken om vrij te spelen. En als je wilt, kun je daarnaast natuurlijk ook tennislessen nemen, meedoen aan activiteiten, toernooien of competitie gaan spelen.

Gelukkig is er op dit moment geen wachtlijst voor nieuwe leden. Word vandaag nog lid van TC Boemerang. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld ontvang je per mail een bevestiging en vragen we je een recente pasfoto te mailen naar ledenadm@tc-boemerang.nl.

We sturen een rekening voor het inschrijfgeld, een waarborgsom voor de bardienst (als je je bardiensten draait krijg je deze terug als je je lidmaatschap beëindigt) en de contributie. Gefeliciteerd en welkom als lid van TC Boemerang! En je bent ook meteen lid van de KNLTB (de Nederlandse tennisbond).

Na een aantal werkdagen ontvang je de officiële tennispas van de KNLTB. Met de tennispas kun je een tennisbaan afhangen om vrij te tennissen. Voor online afhangen/reserveren van een baan heb je deze pas niet nodig. Deze tennispas geeft je het recht om uit te komen in de KNTLB-competitie en te spelen tijdens officiële tennistoernooien. Je bent dan helemaal klaar om je eerste bal te gaan slaan!

LET OP: In oktober 2022 krijgt TC Boemerang 4 padelbanen en zijn er nog 7 tennisbanen. Als je lid wordt van TC Boemerang kun je vanaf 1 oktober voor hetzelfde bedrag zowel tennissen als padellen!

Om lid te worden klik op de knop “aanmelden tennis & padel”. Als je lid wordt voor 31 december 2022, maak je automatisch gebruik van onze padel actie. Lees hieronder de voorwaarden van deze actie.

Actievoorwaarden voor lidmaatschap (padel/tennis) vanaf 1 oktober :

• Geen contributiebetaling in 2022 op voorwaarde dat lidmaatschap geheel 2023 doorloopt en volledig betaald wordt;
  • Een korting van € 12,50 bij aanschaf padelracket welke uitsluitend geldig is bij Plugro in Molenschot
  • Bij onverhoopt latere beschikbaarheid van padelbanen wordt de periode van gratis lidmaatschap niet verlengd;
  • Reservering van padel- en tennisbanen op basis van beschikbaarheid, reguliere voorwaarden qua maximaal gebruik zijn van toepassing;
  • Betalingsmogelijkheid alleen via automatische incasso van volledig bedrag (betaling in termijnen dus NIET mogelijk)