Aanmelden

Aanmelden

Wat leuk dat je lid wilt worden van TC Boemerang! Helaas hebben we op dit moment een ledenstop voor seniorleden. Ben je 18 jaar of ouder dan kun je je aanmelden voor een wachtlijst. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected]. Mensen die zich vanaf 15 april aanmelden voor de wachtlijst, kunnen waarschijnlijk pas actief lid worden vanaf begin 2025. Hoeveel nieuwe mensen we in 2025 kunnen toelaten hangt af van het aantal leden dat stopt per 31 december 2024. Voor het toelaten van nieuwe leden hanteren we als criterium de datum van aanmelden voor de wachtlijst, waarbij mensen uit gemeente Loon op Zand en Waalwijk voorrang krijgen.

Voor mensen die zich vóór 15 april hebben aangemeld voor de wachtlijst, geldt dat we verwachten dat zij rond de zomer 2024 actief lid kunnen worden, na de aanleg van 4 extra padelbanen.

Het is wel mogelijk om lid te worden als je jonger bent dan 18 jaar. Klik hier om direct naar het online inschrijfformulier te gaan en wordt vandaag nog lid van TC Boemerang. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld ontvang je per mail een bevestiging en vragen we je een recente pasfoto te mailen naar [email protected]. We sturen een rekening voor het inschrijfgeld, een waarborgsom (alleen senioren) en de contributie. Voor nieuwe leden is alleen mogelijk om te betalen via een automatische incasso voor het volledig jaarbedrag.

We verwachtten van alle leden (van 18 tot 70 jaar) dat zij een steentje bijdragen aan de vereniging. Op vrijwillige basis worden de bestuurders en commissieleden gezocht. De overige leden zijn verplicht tenminste 3 keer per jaar een bar- en keukendienst te verrichten. Het is niet mogelijk deze taken af te kopen.

Alle senior leden moeten ook het certificaat Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) opsturen aan TC Boemerang. Dit is een verplichting vanuit de gemeente. Op de website E-learning ‘Verantwoord alcohol schenken’ – NOCNSF leer je in drie online modules welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking. Je moet deze E-learning afsluiten met een toets. Bij het succesvol doorlopen van deze toets ontvang je het IVA-certificaat. Stuur het IVA-certificaat per mail naar [email protected]. Pas nadat het IVA-certificaat en de pasfoto hebt opgestuurd, maken we je officieel lid van TC Boemerang. We melden je dan ook aan als lid van de KNLTB. Als lid van de KNLTB heb je het recht om uit te komen in de KNTLB-competitie en te spelen tijdens officiële tennis- en padeltoernooien. Na een aantal weken kun je de ledenpas van de TC Boemerang ophalen waarmee je toegang hebt tot het paviljoen.

Onze vereniging staat voor sportiviteit, gezelligheid en sfeer. Je komt er graag terug! Een sfeervol paviljoen, ingericht als huiskamer plus een hapje en een drankje na het sporten. En ook voor een feestje op z’n tijd ben je bij Boemerang aan het juiste adres! Ben je fanatiek en ambitieus, of juist een gezelligheidsspeler? Er is altijd plaats voor jou.

Ben je lid geworden? Dan zorgen we dat je snel gekoppeld wordt aan andere (nieuwe) leden die op jouw niveau spelen. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen en kun je makkelijk afspreken om vrij te spelen. En als je wilt, kun je daarnaast natuurlijk ook tennislessen nemen, meedoen aan activiteiten, toernooien of competitie gaan spelen. Om een baan af te hangen moet je eerst de ClubApp installeren. Via de ClubApp informeren we je ook over nieuws van TC Boemerang.

Gefeliciteerd en welkom als lid van TC Boemerang!  Je bent helemaal klaar om je eerste bal te gaan slaan!

Om lid te worden klik op de knop “aanmelden tennis & padel”.