Aanmelden

Aanmelden

Wat leuk dat je lid wilt worden van TC Boemerang! Onze vereniging staat voor sportiviteit, gezelligheid en sfeer. Je komt er graag terug!. Een sfeervol paviljoen, ingericht als huiskamer plus een hapje en een drankje na het sporten. En ook voor een feestje op z’n tijd ben je bij Boemerang aan het juiste adres! Ben je fanatiek en ambitieus, of juist een gezelligheidsspeler? Er is altijd plaats voor jou.

Ben je lid geworden? Dan zorgen we dat je snel gekoppeld wordt aan andere (nieuwe) leden die op jouw niveau spelen. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen en kun je makkelijk afspreken om vrij te spelen. En als je wilt, kun je daarnaast natuurlijk ook tennislessen nemen, meedoen aan activiteiten, toernooien of competitie gaan spelen.

Gelukkig is er op dit moment geen wachtlijst voor nieuwe leden. Word vandaag nog lid van TC Boemerang. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld ontvang je per mail een bevestiging en vragen we je een recente pasfoto te mailen naar ledenadm@tc-boemerang.nl.

We sturen een rekening voor het inschrijfgeld, een waarborgsom voor de bardienst (als je je bardiensten draait krijg je deze terug als je je lidmaatschap beëindigt) en de contributie. Voor nieuwe leden is alleen mogelijk om te betalen via een automatische incasso voor het volledig jaarbedrag. Gefeliciteerd en welkom als lid van TC Boemerang! En je bent ook meteen lid van de KNLTB (de Nederlandse tennisbond).

Na een aantal werkdagen ontvang je de officiële lededpas van de KNLTB. Met de ledenpas kun je een tennisbaan afhangen om vrij te tennissen. Voor online afhangen/reserveren van een baan heb je deze pas niet nodig. Deze ledenpas geeft je het recht om uit te komen in de KNTLB-competitie en te spelen tijdens officiële tennis- en padeltoernooien. Je bent dan helemaal klaar om je eerste bal te gaan slaan!

Om lid te worden klik op de knop “aanmelden tennis & padel”.