Trainers

Trainers

Nikki (tennis)

Mijn naam is Nikki en ik ben vanaf jongs af aan veel met sporten bezig. Vanaf mijn 11e jaar moest ik kiezen tussen voetbal en tennis en ben ik voor tennis gegaan! Zelf veel getraind en tot 2020 ook actief geweest met competitie spelen op zondag, met een speelsterkte van 3-3. Na de middelbare school was mijn keuze voor het CIOS meteen gemaakt. Toen ik net van het CIOS af kwam, begon in 2010 mijn trainerstijd bij TC Boemerang. Na een zwangerschap in 2015 en een break van het lesgeven, begon het toch weer te kriebelen en sinds 2017 geef ik les bij TC Boemerang. Het mooiste van lesgeven vind ik om de passie en het plezier van tennis over te geven aan mensen die ik lesgeef.  Met de overige trainers blijven we samen TC Boemerang nog mooier maken. Tot snel op de baan!

Maickel (padel)

Ik ben Maickel Passon. Sinds 2019 speel ik padel. Ik kom uit de voetballerij en ben altijd fanatiek geweest met voetbal en andere sporten. In 2019 kwam padel op mijn pad. Padel werkte bij mij heel verslavend waardoor ik inmiddels heel veel uren heb doorgemaakt op de padelbaan. Ik haal veel plezier uit het spelletje en wil het graag overbrengen op anderen, vandaar dat ik les ben gaan geven. Tot ziens op de padelbaan.

Jannah (tennis)

Vanaf mijn zevende had ik elke dag een racket in mijn handen en wist ik eigenlijk al dat ik later tennistrainster wilde worden. Ik heb altijd veel toernooien gespeeld en tot een paar jaar geleden ook nog in het weekend competitie. Na de opleiding ROC Sport en bewegen moest ik de keuze maken tussen zelf veel trainen of training geven. Ik ben voor fulltime lesgeven gegaan. En daar heb ik tot op heden geen spijt van gehad. De passie en het plezier dat ik altijd heb op de baan mag ik nu op andere mensen overbrengen. Ik hoop jullie snel te zien op of rond de baan.

Geert (padel)

Sinds mijn jeugd ben ik idolaat van sporten in welke vorm dan ook. Ik moest en zou daar later mijn beroep van maken. Na de middelbare school heb ik sporteconomie (SPECO) gestudeerd en HEAO Commerciële Economie met als differentiatie het thema ‘Sport’. De afgelopen twee decennia ben ik blijven hangen in de commerciële kant, maar daar is verandering ingekomen. Met dank aan padel. Graag breng ik jullie mijn passie en kennis over van deze prachtige sport. Tot snel!