Tennis reserveren (afhangen)

Tennisbaan reserveren (afhangen)

Een tennisbaan reserveren noemen we in tennisjargon: afhangen. Dat komt uit de tijd dat je een baan met een kaartje kon ‘afhangen’. TC Boemerang heeft een digitaal afhangbord waar je je KNLTB-pas doorheen haalt om af te hangen. Het afhangbord vind je in het halletje van het clubhuis. Vanwege de Corona-regels is het tijdelijk alleen mogelijk om een baan te reserveren via de ClubApp.

Voor het afhangen gelden de volgende basisafspraken:

• We zien graag ‘fair-play’ als leden onder elkaar. Dus geen reserveringen ‘voor de zekerheid’ of slimme afhangtruckjes. We moeten de eventuele schaarse banen ‘fair’ met elkaar delen.
  • Als je uur om is en niemand wil op je baan spelen, dan kan je door tennissen.

Alle tennisbanen kunnen dagelijks bespeeld worden van 08.00 tot 23.00 uur. Voor zowel enkel als dubbelspel speel je 60 minuten.