Kennis maken met tennis

Kennis maken met tennis

Twijfel je nog of tennis of padel iets voor jou is? Zou je het graag eerst een keer willen proberen voordat je lid wordt? Dat kan op een paar manieren.

Als introducé

Ken je al iemand die bij TC Boemerang tennist of padelt? Vraag dan gewoon aan deze persoon om een keer samen te tennissen! Iedereen die lid is van TC Boemerang kan namelijk gratis 5 keer per kalenderjaar een introducé meenemen. En bevalt het? Meld je dan aan als lid.

Proefles

Heb je nog nooit getennist of gepadelt? Dan kun je ook 2 gratis proeflessen volgen. En daarna beslis je of je echt lid wil worden. Wel goed om te weten, proeflessen volgen kan alleen als er plaats is binnen een bestaande trainingsgroep. Lijkt dit je iets? Stuur dan een mailtje naar info@tstk.nl. Geef in de mail asjeblieft aan op welke dagen en tijdstippen je een proefles zou willen volgen.

Zomer – of Winter Challenge

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop of winterstop, maar wil je samen met je vrienden toch graag fit blijven en iets nieuws leren? Of sport je vaak binnen en wil je graag naar buiten? De Zomer – of Winter Challenge is een lidmaatschap, voor jong en oud, voor de maanden juni, juli en augustus (zomer) of november, december en januari (winter). Je kunt in deze periode zoveel vrij tennissen en padellen als je wil en zelfs meedoen aan toernooien van TC Boemerang en bij andere tennisverenigingen. Ook is het mogelijk om een aantal tennis- of padellessen te volgen voor een zeer aantrekkelijk tarief. Heb je interesse? Stuur dan in mei een mailtje naar ledenadm@tc-boemerang.nl. En als je geen genoeg meer kunt krijgen van tennis of padel, kun je je natuurlijk aan het einde van challenge gewoon aanmelden als lid voor de rest van het jaar