Over tennis

Over tennis

Wat leuk dat je wil gaan tennissen! Tennis is een ontzettend leuke sport en niet moeilijk om mee te beginnen. Wist je dat meer dan een miljoen mensen in Nederland tennissen? Van jong tot oud, want dat is één van de grote voordelen van tennis; je kunt het je leven lang doen.

Een ander voordeel is dat je niet vastzit aan bepaalde avonden of dagdelen in het weekend. Je kunt zelf kiezen wanneer je met vrienden naar de tennisbaan gaat en een wedstrijdje spelen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat tennissen erg goed is voor je gezondheid. Je wordt er slanker van en je krijgt er meer uithoudingsvermogen door. En met tennis heb je weinig kans op blessures.

Tennis is niet alleen een heerlijke sport om fysiek jezelf uit te leven, maar het is ook een sociale sport. Even lekker een wedstrijdje tennissen en daarna gezellig samen een kopje koffiedrinken.

En voor mensen die houden van competitie is tennis ook uitermate geschikt. Doordat je jezelf verbetert, stijgt je ranking en kom je steeds iets hoger te spelen. Hierdoor wordt het steeds competitiever en uitdagender.

Samengevat tennis is een prachtige sport. Gaan we je snel zien op de baan?